Introductie nieuwe website Verotek.nl 1-2017

Met trots presenteren wij onze nieuwe Verotek website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 1 januari 2017 onze nieuwe website online.

Het jaar 2016 was een bewogen jaar. Overname Noxudol activiteiten per 1 december 2015,  implementatie 1e kwartaal 2016. De tactische overname van Duomar BV medio 2016, hierdoor zijn onze aktiviteiten echt in een stroomversnelling geraakt. Door uitbreiding van ons leveranciersbestand waren wij genoodzaakt om onze aktiviteiten te herstructureren en daar waar nodig te optimaliseren.  De nieuwe naam "Verotek" met bijbehorende website is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking.

Welkom bij Verotek.nl, "de specialist" in akoestische, thermisch isolerende en  roestwerende oplossingen. Op onze website vindt u alle informatie over producten van PYROTEK Noise Control en VIBRAMOUNT. Wat de voordelen zijn, hoe de producten presteren, waar deze toegepast kunnen worden, hoe ze verwerkt moeten worden, alle databladen over de producten etc. Wij bieden u tevens de mogelijkheid alle producten eenvoudig online te bestellen.

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat u als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind u binnen enkele muisklikken de oplossingen die wij kunnen bieden. Tevens informeren wij u onder andere over het laatste nieuws, productontwikkelingen en onze referentieprojecten op het gebied van:

  • Akoestiek
  • Vibratiedemping
  • Thermische isolatie

In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, zodat we steeds vernieuwend blijven.

Last but not least: De nieuwe Verotek website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk.

Gepubliceerd: 4-1-2017

© 2015 - 2024 Verotek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel