Decicoat T35 emmer 19L

Artikel 1 van 1

Decicoat T35 is een watergedragen verspuitbare coating en biedt uitstekende thermische isolatie, anti-condens en corrosiebescherming. Decicoat T35 wordt toegepast ter voorkoming van problemen door condens in de rail, off-shore, marine, chemische, aardolie, automotive en bouwindustrie.

Temperatuurverlies, thermische bruggen en condens zijn veel voorkomende problemen. Decicoat T35 is een spuitbare watergedragen thermische isolatie die direct op verschillende ondergronden kan worden toegepast zoals aluminium, staal, roestvrijstaal, polyester, kunststof etc. Dit betekent dat het product breed inzetbaar is, zowel qua materiaal als temperatuurbereik. In tegenstelling tot traditionele isolatiematerialen zoals glaswol of steenwol biedt Decicoat een spuitbare en naadloze applicatie met 100% dekking en voorkomt hierdoor koudebruggen. Decicoat T35 heeft een lage warmteoverdrachtcoëfficiënt van 0,070 WmK (t.o.v. staal 46,5 W/mK) waardoor het product zeer goed werkt bij het voorkomen van condens. Decicoat is een veel gebruikt product in schepen, ventilatieschachten en bij isolatie van machines of machineonderdelen en wordt toegepast als aanvulling op het gebruik van traditionele isolatie, waarmee condens onder isolatie wordt voorkomen. Thermisch isolerende coatings worden toegepast ter voorkoming van condens, zorgen voor een betere en veiliger leefomgeving en verlagen het energieverbruik door de isolatiewaarde van het toegepaste isolatiepakket te waarborgen.

Decidamp en Decicoat zijn als systeem over elkaar heen te gebruiken waardoor de beste combinatie ontstaat op ontdreuning en isolatie met een minimale laagdikte, minimaal gewicht en minimale arbeid. Decicoat T35 is onbrandbaar en geeft geen rookontwikkeling in geval van brand en voldoet aan de nieuwste internationale maritieme brandnormen MED en is IMO / SOLAS gecertificeerd.

    

Leverbaar in emmer 19L en drum 220L.

Downloads
Productinformatie
MSDS
Verwerkingsinstructie
EC Certificate 96/98/EC Directive Module B
© 2015 - 2024 Verotek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel